Μετά από μήνες έντονων διεργασιών λόγω εξωγενών καθυστερήσεων, οι Κύπριοι αντιπρόσωποι του έργου,  Δήμος Στροβόλου και CARDET, με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν τέσσερα Εργαστήρια Εκπαίδευσης Καθηγητών κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο. 28 καθηγητές από Ιδιωτικά και Δημόσια σχολεία Λευκωσίας, Παραλιμνίου και Πάφου από διάφορα πεδία εκπαίδευσης, Ελληνική Λογοτεχνία έως τα Μαθηματικά, θα συμμετάσχουν σε αυτό το ταξίδι για να ενεργοποιήσουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά των σχολείων να γίνουν παράγοντες αλλαγής στην τοπική τους κοινωνία, κάνοντας τις  Πόλεις Βιώσιμες και τοποθεσίες θετικών ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων χρησιμοποιώντας το πλαίσιο του στόχου Αειφόρου Ανάπτυξης 11 και το πακέτο ενημέρωσης εκπαιδευτικών που αναπτύχθηκε από ειδικούς στην Ιταλία και την Ελλάδα. Με το πέρας της εκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικοί θα προσαρμόσουν και θα ενσωματώσουν δραστηριότητες στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

Τα συμμετέχοντα σχολεία είναι η Σχολή Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας», το Β' Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας – Μαλούντα, το Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας, το  Λύκειο Παραλιμνίου, το Γυμνάσιο Έγκωμης Κυριάκος Νεοκλέους, Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου, το Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ολύμπιον και το English School.


This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of CARDET and its project partners and do not necessarily reflect the views of the European Union.
[Project number: CSO-LA/2017/388-223] - Privacy Policy