Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Καρκασιαλίκιν (το) ουσ. {καρκαshαλλίκκι} η φασαρία, ο σαματάς, with a point, σημαίνει αναγνώριση της ανάγκης για συμμετοχή στα τοπικά κοινά, σημαίνει δυναμική και ζωντανή πόλη, πόλη βιώσιμη και δημοκρατική. Με θετικότητα μέσω των μουσικών, ζωντάνια μέσω των χρωμάτων δημιουργούμε συμμετοχή και πραγματική αίσθηση συνδημιουργίας και κοινής πορείας.

O Δήμος Στροβολου σε συνεργασία με το Κέντρο Προώθησης Έρευνας και Ανάπτυξης στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία (CARDET) και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Walk the Global Walk, διοργανώνει την εκδήλωση Καρκασιαλίκιν with a point.

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με μαθητές από σχολεία από όλη την Κύπρο και ενήλικες και παιδιά από το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου, όπως και όλους τους θετικούς ανθρώπους που θέλουν να περάσουν ένα όμορφο Σαββατιάτικό πρωινό!

Σάββατο 11.05.2019

10:30 |
Walk the Global Walk (αφετηρία Πάρκο Ακρόπολης)
12:00 |
Enjoy the Global Walk (Πάρκο Αγίου Δημητρίου)

Instagram hashtags
#walktheglobalwalk
#makeourcity #karkashialikin

FB. Page: Walk the Global Walk | https://www.facebook.com/wtgw2018/
τηλ. επικοινωνίας 22002109

ΔΡΑΣΕΙΣ

Freestyle Dance Battle

Χορευτές κάθε ηλικίας είναι ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος στη μάχη και να δειξουν τις καλύτερες κινήσεις τους! Δεν θα υπάρξει κάποιο βραβείο, η μάχη στοχεύει να ομορφύνει την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει θετικό κλίμα ανάμεσα στους χορευτές και το κοινό, ώστε να περάσουμε ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο χορό! Δήλωσε συμμετοχή στέλνοντας σε email Όνομα Ηλικία Είδος χορού στο a.kettirou@gmail.com  ή georgiospillas@gmail.com

Μουσική για τη Ψυχή, Jamming για τη Δημιουργία

Ο DJ θα κρατά την ατμόσφαιρα ζωντανή κατά τη διάρκεια της πορείας με παγκόσμιους ήχους. Μαθητές μπορούν να φέρουν μουσικά τους όργανα για να jamming στη στιγμή.

Χρωματίστε την πόλη

Καλλιτέχνες του γκράφιτι και ζωγράφοι θα δώσουν την ευκαιρία να κάνουμε την πόλη μας λιγότερο γκρίζα, ζωγραφίζοντας ένα δημόσιο τοίχο κατά τη διάρκεια της διαδρομής όως και δημιουργίες στο πάρκο!

Ισότητα και ενσυναίσθηση μέσω σπόρτς!

Παίξτε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου 5χ5, μπάσκετ και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια με ανθρώπους με προβλήματα όρασης και κατανοήστε πραγματική ενσωμάτωση και ενσυναίσθηση.

Αναχρησιμοποίηση και Βιωσιμότητα

Το να ξέρεις να δημιουργείς κάτι καινούργιο από κάτι παλιό, είναι σχεδόν μαγικό! Ο Αλέξανδρο από το Tesura είναι ο δικός μας μάγος! Βρείτε λύσεις για ένα πρακτικό πρόβλημα και βοηθήστε το περιβάλλον!

 

poster 2


This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of CARDET and its project partners and do not necessarily reflect the views of the European Union.
[Project number: CSO-LA/2017/388-223] - Privacy Policy